Statusi I Munguar I Viktimave Të Regjimit Komunist.

 
 
 

Konferencë Shkencore

 
24 Janar, 2018
 
 
 
 
 

Abstrakt

 
Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom, në bashkëpunim me QSHRT/ ARCT; Qendra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumës dhe Torturës organizuan tryezën me temë: “Statusi i munguar i viktimave të regjimit komunist” , më date 24.01.2018 në Kolegjin Universitar Wisdom.