Kur zhvillohet procesi mësimor?

 
 
 
 
 

Oraret e ligjëratave dhe seminareve në Kolegjin Universitar “Wisdom” janë si më poshtë:


  • Cikli i parë Bachelor zhvillohet paradite
  • Programet 2 vjeçare profesionale zhvillohen paradite
  • Cikli i dytë Master zhvillohet pasdite

Për më shumë info Oraret mësimore