Kolegji Universitar “Wisdom” me një histori suksesi 20 vjeçare

 
Parimi universal i qëndrueshmërisë së çdo sipërmarrjeje është tradita dhe cilësia. Vënë në kontekstin edukativ të Arsimit të Lartë ky parim bëhet edhe më sfidues, por jo i pamundur për t'u përmbushur.

 
 
 
 
 
 

 

Njihuni me ne

 
 
 
 
 

 

Fakte dhe Statistika

 
 
 
 
 
 

200

 

 
Studentë të diplomuar çdo vit
 
 
 
 
 
 
 
 
 

83%

 

 
E studentëve zgjedhin përsëri “Wisdom” për studimet e ciklit të dytë
 
 
 
 
 
 
 

88%

 

 
E studentëve punësohen menjëherë pas diplomimit
 
 
 
 
 
 
 
 
 

95%

 

 
Mbarojnë në kohë ciklin e studimeve universitare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rrjetet Sociale

 
 
Kontakt
 

 
Rruga Medar Shtylla, Komuna e Parisit 1000 Tiranë
 
+355(0)42200063
 
Email:Info@wisdom.edu.al