Ofrohen praktika në institucionet shtetërore apo private?

 
 
 

Mund të marrësh informacion më të zgjeruar pranë Specialistëve të Karrierës dhe Jetës Studentore ose kërko një takim telefonik me konsulenten e karrierës në Wisdom.

 
 
 
 
Kërko një takim telefonik
 
 
 
 
 

Për më shumë info kontaktoni Specialistët të Karrierës dhe Jetës Studentore