Njoftime

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE PRANË KOLEGJIT UNIVERSITAR “WISDOM”

KU “ Wisdom”, hap sot në dt. 13.09.2019 konkurimin për vende të lira pune përpersonel akademik ,organizuar nga Fakultetet për vitin akademik 2019-2020, si vijon :1. FAKULTETI I DREJTËSISËKërkon të punësoje pranë departamentit të Drejtës Publike,të Drejtës Private, personelakademik me kohë të plotë ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim për Sezonin e Provimeve të Vjeshtës

Njoftim për Sezonin e Provimeve të Vjeshtës Njoftohen studentët e KU ”Wisdom” se Sezoni i Provimeve te Vjeshtës do të jetë nga data 09.09.2019 - 28.09.2019. Studentët që kanë provime të mbartura mund të paraqiten pranë Sekretarisë Mësimore nga data 28.08.2019 e në vazhdim për regjistrimin e ...
Lexo Më Shumë...

-Lista e plotë dhe renditja për raundin e parë të kandidatëve në Kolegjin Universitar Wisdom

Lista dhe renditja per programet e studimit Bachelor 3-vjecarLista dhe renditja për programin Drjetesi (PDF)Lista dhe renditja për programin Menaxhim Biznesi  (PDF) Lista dhe renditja për programin Financë-Bankë  (PDF) Lista dhe renditja për programin Psikologji  (PDF) Lista dhe renditja per ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Bashkëpunim mes DMPP dhe Kolegjit Universitar “Wisdom”.Dr. Shefki Hysa, Guvernator i Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP), Dr. Otto vonFeigenblatt, Rektor i Universitetit Katolik Amerikan "Spanja e re", me qendër në Florida USA,dhe Stafi i DMPP, në bashkëpunim me American Diplomatic ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim për studentët e programit të studimeve me karakter profesional “Agjent i Pasurive të Paluajtshme”.

NjoftimPër studentët e programit të studimeve me karakter profesional “Agjent i Pasurive tëPaluajtshme”.Të nderuar studentë!Ju bëjmë me dije se, më datë 13.06.2019 nga ora 09.00-17.00, në ambjentet e AgjensisëCENTURY21 Expert, Ruga e Durrësit, Sheshi Adem Jashari, Tiranë, do të organizohet ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Departamenti i Psikologjisë në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dheMarrëdhënieve me Jashtë organizon trajnimin me temë: “Shërbimi Social në InstitucionetPublike dhe Jopublike”, për studentët e programit “Asistent Social”.Trajnimi do të zhvillohetditën e premte, më datë 07.06.2019, në orën ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim nga Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës studentore.

Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës studentore njofton studentët e KU"WISDOM" se ditën e hënë, datë 03.06.2019, ora 12.00, në sallën 6, do të zhvillojëtrajnimin me temë "Si të aplikojmë suksesshëm për një pozicion pune".
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Njoftohen studentët e Kolegjit Universitar “WISDOM” se sezoni i provimeve tëverës do të zhvillohet nga data 17 Qershor 2019 - 12 Korrik 2019.
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Njoftohen studentët dhe pedagogët e Kolegjit Universitar “WISDOM” se ditën e martë, datë 28Maj 2019, në orën 10.00, në sallën e konferencave, do të zhvillohet leksion i hapur me temë:"Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit" me Prof. Dr. Vincenzo Galatro,  personalitet i shquar nëfushën e psikologjisë.
Lexo Më Shumë...

Njoftim : "Për studentët e programit të studimeve me karakter Profesional “Asistent Juridik” dhe “Agjent i Pasurive të Paluajtëshme”

Për studentët e programit të studimeve me karakter Profesional “Asistent Juridik”dhe “Agjent i Pasurive të Paluajtëshme”Të nderuar studente!Ju bëjmë me dije se me dt. 28,29,30. Maj 2019 ora 10:00-11:00 Godina 2, salla 8do te organizohen trajnime me eksperte  përkates në  fushën Juridike.Znj. Elona ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PUNËSIMI

Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Wisdom“, në kuadër tëmarrëveshjes së bashkëpunimit që Institucioni ynë ka me Agjensinë ePasurive të Paluajtshme CENTURY21 Atrium, njofton se: Nga kjoAgjensi shpallen vende vakante pune për studentët e ProgramitProfesional të Lartë: “Agjent i Pasurive ...
Lexo Më Shumë...

Konkursi Kombëtar i Esesë me temë: “E drejta e autorit në epokën digjitale”

Ministria e Kulturës, në kuadër të ditës ndërkombëtare të Pronësisë Intelektuale 26 Prill, fton të gjithë studentët e fakulteteve të drejtësisë në Republikën e Shqipërisë të marrin pjesë në Konkursin Kombëtar të Esesë me temë: “E drejta e autorit në epokën digjitale”.▫️Çmimi i parë do të vlerësohet ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar “WISDOM” do të zhvillojë një takim në ambasadën amerikane në kuadër të programit “Meet America”

Kolegji Universitar “WISDOM” do të zhvillojë një takim në ambasadën amerikane në kuadër tëprogramit “Meet America”.Takimi do të zhvillohet më datë 15 Maj 2019, ora 10.30 në ambasadën amerikane. Pedagogëtdhe studentët e interesuar për të marrë pjesë në këtë takim mund të shkruajnë në adresënkarriera....
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me profesoren nga Shkupi në fushën e psikologjisë me temë:“Psychotherapy in Multicultural Setting”

Departamenti i Psikologjisë dhe NJKSHMJ organizon më datë 10 Maj, ora 10-00, leksionin e hapur me profesoren nga Shkupi në fushën e psikologjisë me temë:“Psychotherapy in Multicultural Setting”, me lektore Prof. Dr. Emilija Stoimenova Canevska, nga International Balkan University . Ftohen të gjithë ...
Lexo Më Shumë...

Agjenda e konferencës me temë : "INTERCULTURAL STUDIES IN THE FIELD OF JUSTICE, ECONOMIC AND SOCIAL SCIENCES”

Kliko mbi imazhin pdf per te parë agjenden.
Lexo Më Shumë...

Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian

THIRRJE PËR PJESËMARRJEFakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom” organizonKonferencën Studentore me temë:“Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë në BashkiminEuropian”.Konferenca do të zhvillohet më 14 Maj 2019, ora 10.00 në sallën ekonferencave të KU “Wisdom”.Me respekt,...
Lexo Më Shumë...

Sfidat e reja në Psikologjinë dhe Ekonominë Moderne

Departamenti i Psikologjisë dhe Departamenti i Ekonomisë, i Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore të Kolegjit Universitar “Wisdom”, në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë, Klinikën Psikologjike “Urtësia” dhe Institutin për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom” ...
Lexo Më Shumë...

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë organizon Sondazhin Kombëtar të Studentëve

Njoftim Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë organizon Sondazhin Kombëtar të Studentëve.  Njoftohen të gjithë studentët e KU "Wisdom" që të plotësojnë pyetësorin online. Linku për plotësimin e këtij pyetësori është dërguar në emailin tuaj dhe afati i plotësimit është nga 15.04.2019 - ...
Lexo Më Shumë...

Si të shkruajmë një artikull shkencor

Zyra e Burimeve Njerëzore, Karrierës dhe Jetës Studentore në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe e Marrëdhënieve me Jashtë të KU "Wisdom", organizon leksionin e hapur me temë :"Si të shkruajmë një artikull shkencor"! Lektrojnë Dr. Valbona Softa dhe Dr. Irna Dobi. Në kuadër të ...
Lexo Më Shumë...

Tomorrow Global Leaders Conference

Klikoni mëposhtë për më shumë informacion  
Lexo Më Shumë...

Njoftim

Departamenti i Psikologjisë i Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore i Kolegjit Universitar “Wisdom”, në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë organizon leksionin e hapur me temë: “Psikologjia Policore”. Leksioni do të zhvillohet prej të ftuarës, Prof.Asoc....
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom , fton studentët dhe ish-studentët të plotësojnë pyetësorin në linkun e mëposhtëm.

Kolegji Universitar Wisdom , fton studentët dhe ish-studentët të plotësojnë pyetësorin në linkun e mëposhtëm. Faleminderit! Kliko këtu
Lexo Më Shumë...

THIRJE PËR PJESËMARRJE

THIRJE PËR PJESËMARRJEFakulteti i Drejtësisë  i Kolegjit Universitar “Wisdom“,  më  datën 10 Prill 2019  organizon Konferencën Shkencore Kombëtare me temë: “Aspekte juridike të krimeve kompjuterike  dhe  praktika e  organeve tona ligjzbatuese për parandalimin, zbulimin dhe goditjen e tyre”.DEKANI ...
Lexo Më Shumë...

Njoftim konference

SECOND CALL FOR PARTICIPATION AT THE INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE: THIRRJA E DYTË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE:
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom nё kuadёr tё projektit “Cultural Studies in Business” kёrkon tё punёsojё njё person pёr t’u angazhuar nё output 2, i cili sysnon pёrgatitjen e moduleve me temё:

Kolegji Universitar Wisdom nё kuadёr tё projektit “Cultural Studies in Business” kёrkon tёpunёsojё njё person pёr t’u angazhuar nё output 2, i cili sysnon pёrgatitjen e moduleve me temё:“Cultural Studies in Business”.Kriteret e pёrgjithshmePreferohen kandidatё tё cilёt:Kanё mbaruar shkollёn e lartё ...
Lexo Më Shumë...

Instituti pёr Kёrkim dhe Zhvillim Wisdom

Instituti pёr Kёrkim dhe Zhvillim Wisdom nё bashkёpunim me International Center for SouthernEurope nё kuadёr tё projektit “SociAl inclusion Through the multi-functional center In Prrenjas,SADI HALITI” (SATI) kёrkon tё punёsojё njё lehtёsues/facilitator pёr implementimin e kurseveformuese nё qendrёn ...
Lexo Më Shumë...

THIRRJA E PARË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN E 2-të SHKENCORE NDËRKOMBËTARE

THIRRJA E PARË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN E 2-të SHKENCORE NDËRKOMBËTARE FIRST CALL FOR PARTICIPATION AT THE 2 nd INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE
Lexo Më Shumë...

Sezoni i provimeve dimërore.

Semestrit I (11 Shkurt – 1 Mars 2019)Provimet e mbartura (4-8 Shkurt 2019)
Lexo Më Shumë...

Njoftim për vënd të lirë pune

Të  gjithë  studentët dhe ish-studentët  e Kolegjit Universitar Wisdom që  po kërkojnë  një  punë dinamike , në kontakt të vazhdueshëm me klientë, që u pëlqen puna në terren si dhe kanë  aftësi të mira komunikuese e negociuese, mund të  aplikojnë  dhe të  jenë  pjesë e  CENTURY21 Expert, pjesë e ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM PËR VËND TË LIRË PUNE

NJOFTIM PËR VËND TË LIRË PUNE Njoftohen të interesuarit se Kolegji Universitar “ Wisdom” shpall konkursin për vende vakante,organizuar për semestrin II-të (2018-2019) nga Fakultetet si vijon :Shiko dokumentin e plotë 
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar Wisdom në bashkëpunim me...

Kolegji Universitar Wisdom në bashkëpunim me: Sapienza Universita Di Roma , Itali HighersEducation Institution Kumanovo, Maqedoni Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas  LituaniUniversity of Split , Kroaci Universidade Beira Interior ,Portugali dhe organizatën Jumpassociazione culturale, Itali ...
Lexo Më Shumë...

Thirrje për aplikim në Samitin Global 2019, Zyrih Zvicër!

Të gjithë të interesuarit nga mosha 18-23 vjeç,  mund të aplikojnë në linkun : APPLY | GlobalYouth Sumit 2019Për më tepër informacion kontaktoni : julvina.gjermeni@wisdom.edu.alkarriera.wisdom@gmail.com
Lexo Më Shumë...

Akreditimi i degës "Financë-Bankë" në Bachelor

Lexo Më Shumë...

Akreditimi i degës "Psikologji Shkollore dhe Edukimi" në Master I Shkencave

Lexo Më Shumë...

Ofrimi i rekomandimeve ligjore për reformë në fushën dhunës me bazë gjinore me fokus të veçantë dhunën në familje.

UNIVERSITETI WISDOM9.30-10.00 Rregjistrimi i Pjesmarrësve 10.00-10.05 Fjala hyrëse dhe mirëseardhëse. Objektivat e projektitdhe aktivitetitBlerina Brovina, menaxhere projektiti WDN Albania Qëllimi dhe objektivat e konferencës.10.05-10.15 Moderatore Dr. Ilirjana Nano , Përmbledhje nga rekomandimet e ...
Lexo Më Shumë...