Aktivitete

Konferenca Shkencore Kombëtare me temë: “Aspekte juridike të veprave penale kompjuterike në vendin tonë dhe lufta për parandalimin dhe goditjen e tyre.”

Sot, më datë 10.04.2019 u realizua Konferenca Shkencore Kombëtare me temë: “Aspekte juridike të veprave penale kompjuterike në vendin tonë dhe lufta për parandalimin dhe goditjen e tyre.” Konferenca solli risi në fushën e kërkimit shkencor dhe tërhoqi vëmendjen e pedagogëve dhe studentëve. Kjo ...
Lexo Më Shumë...

Trajnim në KU Wisdom nga ASCAL per Sondazhin Kombëtar të Studentëve

Sot, më datë 10.04.2019 u zhvillua në Kolegjin Universitar “Wisdom” trajnimi për Sondazhin Kombëtar të Studentëve. Ky trajnim u zhvillua nga përfaqësueset e Agjencisë së Sigurisë së Cilësisë në Arsimin e Lartë dhe pati pjesëmarrje të gjerë nga studentët dhe stafi akademik i Kolegjit Universitar “...
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me temë "Si të shkruajmë një artikull shkencor"

Zyra e Burimeve Njerëzore, Karrierës dhe Jetës Studentore në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe e Marrëdhënieve me Jashtë të KU "Wisdom" organizoi sot, date 04.04.2019, leksionin e hapur me temë "Si të shkruajmë një artikull shkencor" me lektore Dr. Irna Dobi.
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom", zhvilluan aktivitete në "Institutin e nxënësve që nuk dëgjojnë" ...

Bazuar në Marrëveshjen institucionale, studentë dhe pedagogë të programeve : "Asistent Social", "Bachelor në Psikologji" si dhe "Master i Shkencave" në "Psikologji Shkollore dhe Edukimi", Kolegji Universitar "Wisdom", zhvilluan aktivitete në "Institutin e nxënësve që nuk dëgjojnë" dhe në "...
Lexo Më Shumë...

Leksioni i hapur me temë “Psikologjia Policore”

Sot më, 27.03.2019 u zhvillua me sukses në Kolegjin Universitar “Wisdom” leksioni i hapur me temë “Psikologjia Policore” me lektoren Dr.Lediana Xhakollari.                                                                                        
Lexo Më Shumë...

Studentët e KU " Wisdom " në një udhëtim të organizuar me rastin e përfundimit të Sezonit të Dimrit të provimeve.

Lexo Më Shumë...

Donacion per gjimnazin Besnik Sykja

Donacion per gjimnazin Besnik Sykja Kolegji Universitar "Wisdom" dhuroi për gjimnazin Besnik Sykja pesë kompjutera dhe 106 tituj librash për bibliotekën e këtij gjimnazi.
Lexo Më Shumë...

Forum i hapur me temë : “Më shumë politika gjinore në Bashkine e Tiranës.”

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom sëbashku me organizatën TED dhe Bashkinë e Tiranës organizuan forumin e hapur me temë : “Më shumë politika gjinore në Bashkine e Tiranës.” Qëllimi i këtij takimi është krijimi i një forumi diskutimi mbi menaxhimin e procesit të politikave gjinore në Bashki ...
Lexo Më Shumë...

“Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri”, me financim nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Save the Children dhe Qendra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore të Integruara.

Klikoni mëposhtë për më shumë informacion
Lexo Më Shumë...

Datë 20.11.2018 u zhvillua konferenca nga WDN Albania Womens Democracy Network

Datë 20.11.2018 u zhvillua konferenca nga WDN Albania Womens Democracy Network Albania në kuadër të projektit : " Konsolidimi dhe promovimi i të drejtave për viktimat e dhunës nëpërmjet ngritjes së kapaciteteve për avokatët dhe juristët dhe ofrimi i rekomandimeve ligjore për reformë në fushën e ...
Lexo Më Shumë...

Aktiviteti mbi prezantimin e programit tё bursave nga Biznesi Gjerman.

Më datë 08.11.2018 ora 11.00, Zyra e Burimeve Njerëzore, Karrierës dhe Jetës Studentore në bashkëpunim me Njësinё e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë në Kolegjin Universitar “Wisdom”, zhvilluan aktivitetin mbi prezantimin e programit tё bursave nga Biznesi Gjerman. Prezantimi i ...
Lexo Më Shumë...

Përfundoi sot me sukses programi dy-javor i kursit të Lektorit të Ftuar Amerikan

Përfundoi sot me sukses programi dy-javor i kursit të Lektorit të Ftuar Amerikan, PhD. David C. Kolbe, Senior Visiting Professor, me studentët e Fakultetit të Drejtësisë së Kolegjit Universitar “Wisdom”. Ky kurs u zhvillua në kuadër të veprimtarive me Lektorë të Huaj të Ftuar dhe kishte për qëllim ...
Lexo Më Shumë...

Kërkimit Shkencor : "Mbrojtja e mjedisit dhe sfidat e një ekonomie qarkulluese"

Njësia e Kërkimit Shkencor dhe  e Marrëdhënieve me Jashtë, mbështetur në Programin  e Veprimtarive Kërkimore –Shkencore për vitin akademik 2018-2019, realizoi Forumin e hapur me temë: “Mbrojtja e mjedisit dhe sfidat e një ekonomie qarkulluese”, në bashkëpunim me organizatën TED, Trainim Edukim ...
Lexo Më Shumë...

Ceremonia e Diplomimit

Lexo Më Shumë...

Shihemi tek Psikologu

25 Janar 2017 Leksion me Prof. Servet Pellumbi me teme:Shihemi tek Psikologu. Organizuar nga departamenti I Psikologjise.
Lexo Më Shumë...

European Legal Research

European Legal Research & Training Network në bashkëpunim me Institutin per Kerkim dhe Zhvillim Wisdom si dhe Universitetin Wisdom organizoi më datë 11 maj, në ambjentet e SHLUJ Wisdom University, në sallën e konferencave prezantimin e Klinikës Ligjore Wisdom si dhe Organizatën  European Legal ...
Lexo Më Shumë...

Komunikimi Ndërkulturor në Biznes

Leksion i Hapur me temë: "Komunikimi Ndërkulturor në Biznes", me Dr. Hans Schumann, Pedagog në Universitetin Kingswille, Texas, organizuar nga Departamenti i Ekonomisë në Kolegjin Universitar “Wisdom” dhe Njësia e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë, pranë Fakultetit të Shkencave ...
Lexo Më Shumë...

Pse bejmë kërkim shkencor?

Workshop i zhvilluar prej Dr. Irna Dobi në datë 26.04.2018 me temë “Pse bejmë kërkim shkencor”, me studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Aktivitet ne kryesine e Kuvendit te Shqiperise

30.04.2018 Ministri i Shtetit për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, në datën 30 prill 2018, ora 12:00 – 13:30, organizon tryezën e rrumbullakët me temë: “Mbi të drejtat e shtetaseve shqiptarë të privuar nga liria jashtë vendit” në sallën e Kryesisë së Kuvendit. Kolegji ...
Lexo Më Shumë...

Trajnimi "Strategjitë e Marketingut"

Studentët e Kolegjit Universitar Wisdom morën pjesë në trajnimin për Strategjitë e Marketingut organizuar nga Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë së Vienës, Austri.
Lexo Më Shumë...

Kursi i meditimit

Kursi i meditimit zhvillohet çdo të premte në orën 12.00,  pranë ambjenteve të Kolegjit Universitar “Wisdom”. Studentët mësojnë teknikat bazë të meditimit, njihen me përfitimet e meditimit,  praktikojnë meditimin dhe mësojnë teknika sesi të organizojnë mendimet e tyre në menyrë të shëndetshme.
Lexo Më Shumë...

Takim me Ministrin e Drejtesise

Takim me Ministrin e Drejtesise z. Ylli Manjani, prane ShLUJ Wisdom University.
Lexo Më Shumë...

Gjuha Esperanto në Shqipëri dhe në Botë

Sot u mbajt leksioni i hapur me teme: “Gjuha Esperanto në Shqipëri dhe në Botë”, nga specialist I kësaj gjuhe Prof. Bardhyl Selimi.
Lexo Më Shumë...

Prezantimi i 'Jo vetëm "Hymni i Flamurit"'

22 Tetor 2015 SH.L.U.J. 'Wisdom University' pati kënaqësinë të priste në ambjentet e saj Z. Paolo Muner, autor i librit, `Jo vetëm "Hymni i Flamurit", prezantimi i të cilit u realizua nga Z. Artan A. Lame dhe u sponsorizua për botimin dygjuhësh, shqip dhe italisht nga SH.L.U.J. 'Wisdom University'. ...
Lexo Më Shumë...

Ndryshimet Kulturore.Si ti analizojmë ato

Leksioni i hapur me temë:" Ndryshimet Kulturore.Si ti analizojmë ato"
Lexo Më Shumë...

Tranzicioni shqiptar- Arritje, deshtime dhe sfida

Leksion i hapur Zhvilluar nga Z.Arben Malaj, Tema e leksionit: "Tranzicioni shqiptar- Arritje, deshtime dhe sfida"
Lexo Më Shumë...

Leksion i Hapur

Me date 24.04.2015 per studentet e Fakultetit te Drejtesise u zhvillua "Leksion i Hapur" Lektor: Magjistrati Florian Kalaja
Lexo Më Shumë...

Takim Midis Studenteve dhe Pedagogeve

Në datat 7 dhe 8 qershor 2017,në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” u mbajtën takimet periodike midis studentëve dhe pedagogëve të dy Fakulteteve, Fakulteti i Drejtësisë dhe Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore (Departamenti i Ekonomisë dhe Departamenti i Psikologjisë. Takimi ...
Lexo Më Shumë...

Ditët e informimit të maturantëve

DAR Tirana ka organizuar veprimtarinë "Ditët e informimit të maturantëve" në datat 19.02.2018- 02.03.2018. Falenderojmë stafin dhe studentët e Kolegjit Universitar "Wisdom" për pjesëmarrjen dhe kontributin për promovimin e Kolegjit tonë. Janë të ftuar studentët të marrin pjesë edhe në ditët në ...
Lexo Më Shumë...

Mbi rrezikun e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit

Më datë 07.05.2018 në ambientet e Kolegjit Universitar “WISDOM” u zhvillua një takim ndërgjegjësues me studentët me temë “Mbi rrezikun e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit”. Ky aktivitet u realizua nga Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom në bashkëpunim me “Qendrën Shqiptare të ...
Lexo Më Shumë...

Aktiviteti i dates 09.02.2018

Më datë 09.02.2018 në kuadër të diskutimeve dhe mbledhjeve periodike që organizohen rregullisht, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, pranë Kolegjit Universitar ”Wisdom” u organizua një takim i stafit akademik të Departamentit të Ekonomisë me studentët si dhe në prezencën ...
Lexo Më Shumë...

Urdhëri i Psikologut

U zhvillua më 09.05.2018 në Kolegjin Universitar “Wisdom” Leksioni i hapur me temë “ Urdhëri i Psikologut”, me Presidenten e Urdhërit të Psikologut të Shqipërisë, Dr.Valbona TRESKA e ftuar pranë Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Mind Education

Leksioni i Hapur me temë: “Mind Education” prej Lektores koreano jugore, Sung Hyun Kim nga International Youth Fellowship zhvilluar me studentet e Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Informim i Studentëve Mbi Strukturën e një Punimi Studimor dhe Prezantimi i Saj

Workshop i hapur zhvilluar me datë 18.01.2018 me studentët e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, me temë : “Informim i Studentëve Mbi Strukturën e një Punimi Studimor dhe Prezantimi i Saj”.
Lexo Më Shumë...

Rritja e cilesise dhe sigurise ne jeten e qytetarit lidhur me sherbimet ekonomike, juridike dhe psikologjike

Lexo Më Shumë...

Work & Study 2018

Kolegji Universitar "WISDOM" në ditët e panairit Work and Study 28-30 Mars 2018.
Lexo Më Shumë...

Takimi me Departamentin e Psikologjise 08.02.2018

Më datë 08.02.2018 në kuadër të diskutimeve dhe mbledhjeve periodike që organizohen rregullisht, në ambjentet e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, pranë Kolegjit Universitar ”Wisdom” u organizua një takim i stafit kademik të Departamentit të Psikologjisë me studentët si dhe në ...
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 01.02.2018

Konferenca Shkencore me temë: “KODI I DREJTËSISË PENALE PËR TË MITUR, PRAKTIKA SHQIPTARE PËR TË MITURIT SI AUTORË DHE VIKTIMA TË VEPRAVE PENALE” organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom” dhe Instituti për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom” më datë 01.02.2018.
Lexo Më Shumë...

Takim i stafit te KU Wisdom ne date 07.02.2018

Më datë 07.02.2018 në kuadër të diskutimeve dhe mbledhjeve periodike që organizohen rregullisht, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar ”Wisdom” u organizua një takim i stafit akademik të Fakultetit të Drejtësisë me studentët si dhe në prezencën e Njësisë e Sigurimit të ...
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 01.02.2018

Konferenca Shkencore me temë: “KODI I DREJTËSISË PENALE PËR TË MITUR, PRAKTIKA SHQIPTARE PËR TË MITURIT SI AUTORË DHE VIKTIMA TË VEPRAVE PENALE” organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom” dhe Instituti për Kërkim dhe Zhvillim “Wisdom” më datë 01.02.2018.
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 31.01.2018

Studentët e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, Departamenti i Ekonomisë, datë 31.01.2018, në ditën e dytë të Konferencës Shkencore Ndërstudentore: “PROBLEMET PSIKOLOGJIKE TEK TË RINJTË SI EDHE PERSPEKTIVA EKONOMIKE E TË RINJVE SHQIPTARË NË KUADËR TË SHKËMBIMEVE RAJONALE”, zhvilluar në ...
Lexo Më Shumë...

Konferencë shkencore nderstudentore 30.01.2018

Studentët e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore, Departamenti i Psikologjisë, në prezantimin e temave të tyre në ditën e parë të Konferencës Shkencore Ndërstudentore: “PROBLEMET PSIKOLOGJIKE TEK TË RINJTË SI EDHE PERSPEKTIVA EKONOMIKE E TË RINJVE SHQIPTARË NË KUADËR TË SHKËMBIMEVE ...
Lexo Më Shumë...

Konference date 24.01.2018

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom, në bashkëpunim me QSHRT/ ARCT Qendra Shqiptare për Rehabilitimin e Traumës dhe Torturës organizuan tryezën me temë  "Statusi i munguar i viktimave të regjimit komunist, më date 24.01.2018 në Kolegjin Universitar Wisdom.
Lexo Më Shumë...

Caktimi dhe zbatimi i masave të sigurimit personal

Leksion i hapur zhvilluar në KU “Wisdom”, me Prof. As. Dr. Kosta Gazeli, me studentët e vitit të tretë Bachelor,Drejtësi. Leksioni me temë “Caktimi dhe zbatimi i masave të sigurimit personal” u zhvillua në kuadër të lëndës ”E Drejta e Procedurës Penale”.
Lexo Më Shumë...

Çertifikata e Akreditimit në nivel institucional për KU "Wisdom" deri në vitin 2020.

Çertifikata e Akreditimit në nivel institucional për KU "Wisdom" deri në vitin 2020.
Lexo Më Shumë...

Vizite ne Pediatri

Studentët e KU "Wisdom", në një vizitë në spitalin e Pediatrisë për të shpërndarë dhuratat e përgatitura me shumë dashuri prej tyre për festat e fundvitit.
Lexo Më Shumë...

Karakteristikat e Kurrikulës së re Bashkëkohore

Leksion i Hapur, me temë “Karakteristikat e Kurrikulës së re Bashkëkohore” , mbajtur nga Lektorja Prof. Dr. Erlehta Mato, më datë 13.12.2017 në Kolegjin Universitar "Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

TË RINJTË TË KËRKOJNË PUNË

Zhvilluar në Kolegjin Universitar “Wisdom” më datë 11.12.2017
Lexo Më Shumë...

Takim Alumni 2017

31Janar -01 Shkurt 2017 Takim Alumni 2017. Takim ndermjet brezash
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me temë "Neuroshkenca"

Leksion i hapur me temë "Neuroshkenca" me prof.Vincenzo Galatro nga Universiteti i Sienës, zhvilluar me studentët e Kolegjit Universitar "Wisdom" në datën 23 Nëntor 2017.
Lexo Më Shumë...

Prezantimi i programit të bursave të DIHA-s

Znj. Marjeta Kodra, perfaqesuese e DIHA-s prezantoi Programin e Bursave te Biznesit Gjerman, studentëve të Kolegjit Universitar “Wisdom”.
Lexo Më Shumë...

Projekti Erasmus+

23-27 Tetor, Gus Albania organizoi fazën e tretë të projektit Erasmus+ 2016, Key Action 2 , "Get Start , Challenges always comes before solutions". Partnerët e ketij projekti, GUS Gruppo Umana Solidarietà (Itali), Αντιγόνη-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης(Greqi),AFAD (Turqi) dhe GUS Albania ( ...
Lexo Më Shumë...

Marreveshje Bashkepunimi GUS Albania - Kolegji Universitar Wisdom

Më datë 28.09.2017 ora 11.00 në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom ”, në kuadër të aktiviteteve të realizuara nga Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës Studentore u organizua një takim me Përfaqësuesit e Organizates GUS Albania, dhe Zv Rektorit : Prof. Asoc. Dr. Naim Meçalla, ...
Lexo Më Shumë...

Vendimi i ASCAL per AKREDITIMIN INSTITUCIONAL

Kemi kënaqësinë që në emër të Rektorit Prof. Dr. Lush Perpali dhe Adminitratores Znj. Ketrina Paskali, t᾽ju shprehim mirënjohjen për punën dhe përkushtimin e përbashkët për të arritur objektivin e vendosur, akreditimin e Kolegjit Universitar "Wisdom". Arritëm të akreditoheshim nga Agjencia ...
Lexo Më Shumë...

Ceremonia e Diplomimit 2017

Lexo Më Shumë...

Fillimi i vitit akademik 2017-2018

 
Lexo Më Shumë...

Shoqerite Tregtare Shqiptare perballe sfidave te Integrimit Europian

Konference shkencore zhvilluar ne Qershor 2014. "Shoqerite Tregtare Shqiptare perballe sfidave te Integrimit Europian". ShLUJ "Wisdom University" firmoset Marrëveshja e Bashkëpunimit Akademik e Shkencor, midis ShLUJ "Wisdom University" dhe Università Degli Studi di Teramo,Italia.Momente nga ...
Lexo Më Shumë...

Ceremoni e Diplomimit 2013

U organizua ceremonia e Diplomimit per Vitin akademik 2012-2013. Perfundoi cikli i studimeve universitare Bachelor, ne Fakultetin e Drejtesise. Çaste të paharruara nga ceremonia e diplomimit të gjeneratës së tretë, të studentëve të Wisdom University - Tetor 2013.
Lexo Më Shumë...

Vizite ne ambjentet e fabrikes "Coca Cola"

Universiteti Wisdom, në kuadër të Javës Globale të Sipërmarjes, organizon një vizitë në ambientet e fabrikës së Coca-Coles">Vizite ne ambjentet e fabrikes Universiteti Wisdom, në kuadër të Javës Globale të Sipërmarjes, organizon një vizitë në ambientet e fabrikës së Coca-Coles Universiteti Wisdom,...
Lexo Më Shumë...

Marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Kalabrise

Perfaqesuesit e Kolegjit Universitar "Wisdom" me Rektorin e Universitetit te Kalabrise Profesor Gino Mirocle CRISCI, duke firmosur marreveshjen e bashkepunimit midis dy universiteteve
Lexo Më Shumë...

Marreveshje bashkepunimi me Universitetin e Terramos, Itali

Ne maj te vitit 2012, u nenshkrua ne ambjentet tona memorandumi i bashkepunimit midis Universitetit te Terramos dhe ShLUJ WIsdom University.
Lexo Më Shumë...

Ceremonia e Diplomimit 2014

Ceremonia e ndarjes se diplomave 02 Tetor 2014. U kurorezuan me sukses perpjekjet e perbashketa ne rrugen e gjate te dijes dhe arritjeve profesionale.
Lexo Më Shumë...

Pjesë nga reportazhi i televizionit SCAN, të aktivitetit të organizuar nga Gus Albania ne datat 23-27 Tetor 2017, pranë Kolegjit Universitar "Wisdom".

Pjesë nga reportazhi i televizionit SCAN, të aktivitetit të organizuar nga Gus Albania ne datat 23-27 Tetor 2017, pranë Kolegjit Universitar "Wisdom". Kliko per të hapur viden 
Lexo Më Shumë...

Memorandum bashkepunimi

Memorandum bashkepunimi Ne date 26.05.2016 u nenshkrua Memorandumi i Bashkepunimit midis ShLUJ "Wisdom University" dhe "Kolegjit Europian të Kosoves"
Lexo Më Shumë...

Kursi 2-javor me Lektorin G. Andrew Nea, Jr.

Në datat 7-9 Nëntor 2017 dhe 13- 15 Nëntor 2017 u zhvillua programi dy-javor i kursit të Lektorit G. Andrew Nea, Jr. me studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” për lëndët “E drejtë Bankare” dhe “E drejtë Tregtare” në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me CILS, Austri. Ishte një program me ...
Lexo Më Shumë...

Dita Informative “INFO DAY”

Mbi Programet Evropiane te Kerkimit Shkencor dhe Inovacionit, financojne dhe mbeshtesin Kerkimin Shkencor nga KE.
Lexo Më Shumë...

Work and study 2017

Work and study 2017
Lexo Më Shumë...

PROBLEME PSIKO- SOCIALE TE ADOLESHENTEVE DHE TE RINJVE

31 Janar 2017 Konferenca Shkencore Studentore Nderuniversitare me teme: PROBLEME PSIKO- SOCIALE TE ADOLESHENTEVE DHE TE RINJVE".
Lexo Më Shumë...

Problemet Juridiko-Nderkombetare per territorin e Shqiperise

"Konference Shkencore "Problemet Juridiko-Nderkombetare per territorin e Shqiperise". Organizuar nga Fakulteti i Drejtesise
Lexo Më Shumë...

Work and study 2016

Work and study 2016
Lexo Më Shumë...

Ceremoni e Diplomimit 2011

U organizua ceremonia e Diplomimit per Vitn akademik 2011-2012. Mori pjese dhe Amb.Paolo Foresti, emocion i veçante per studentet edhe profesoret. U kurorezuan me sukses perpjekjet e perbashketa ne rrugen e gjate te dijes dhe arritjeve profesionale.Perfundoi cikli i tre vite studimesh universitare ...
Lexo Më Shumë...

Hapja e vitit te ri Akademik dhe Inaugurimi I Wisdom University

Tetor 2008 : Hapja e vitit te ri Akademik dhe Inaugurimi I Wisdom University Viti ynë I parë dhe studentët tanë të parë
Lexo Më Shumë...

Takimi i parë me Lirinë

Në kuadër të bashkëpunimit që Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom ka me Bashkinë e Tiranës u organizua me rastin e 8 Dhjetorit aktiviteti “Takimi i parë me Lirinë”, ku studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” ishin pjesëmarrës.
Lexo Më Shumë...

Ceremonia e certifikatave 17.11.2016

Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te frekuentimit nga studentet e Programit Master Shkencor.
Lexo Më Shumë...

Civil Litigation

8 Nentor 2016: Lektori amerikan David F. Garber (avokat dhe jurist ne fushen e se drejtes civile) ne kursin 'Civil Litigation" me studentet e programit Master Civile/Tregtare dhe Penale te SHLUJ "Wisdom University" ne kuader te marreveshjes "Visiting Professorship" me CILS, Salzburg.
Lexo Më Shumë...

Ging networks and skills for european and international funding opportunities

The seminar, drawing from both Albanian and Italian experience, will make an overview of various programs and opportunities, for which calls are open or expected in the next future, including also funding lines which have been rather ‘popular’ within the EU, but which have been somehow neglected by ...
Lexo Më Shumë...

Parandalimi I perdorimit te lendeve narkotike

24 Mars 2016 Ne seminarin "Parandalimi I perdorimit te lendeve narkotike ", seminar qe zhvillohen ne bashkepunim me Ambasaden Rinore, Albania
Lexo Më Shumë...

Dhenia e titullit "Senator Akademik" Prof.Asc.Shefqet Muci

Mars 2016 Dhenia e titullit "Senator Akademik" Prof.Asc.Shefqet Muci nga "Norman Academy", Itali.
Lexo Më Shumë...

Trafikimi i të miturve në vendin tonë

28 Janar 2016. Në Konferencën Shkencore " Trafikimi i të miturve në vendin tonë”.
Lexo Më Shumë...

Roli i Psikologjisë në Kontekstin Shoqëror

Konference Shkencore me teme: "Roli i Psikologjisë në Kontekstin Shoqëror", organizuar nga ShLUJ " Wisdom University"
Lexo Më Shumë...

Praktikat në Biznesin Gjerman , për vendet e Ballkanit Perëndimor

Në kuadër të veprimtarive që do të zhvillohen përgjatë vitit akademik 2015-2016, Zyra e Këshillimit të Karrierës, më datë 23.10.2015 në ambjentet e SH.L.U.J “Wisdom University” zhvilloi seminarin e hapur me temë “Praktikat në Biznesin Gjerman , për vendet e Ballkanit Perëndimor” , me referuese Mag. ...
Lexo Më Shumë...

American Criminal Law

20 Mars 2015 E Drejta Penale në SHBA` ` American Criminal Law` Në kuadër të marrëveshjes me Qendrën për Studime Ligjore në Austri (CILS), SHLUJ `Wisdom University` sjell në Tiranë, Gjyqtarin Dale A. Crawford nga SHBA me përvojë pune shumë vjeçare në gjykimin e çështjeve penale. Nëse dëshironi të ...
Lexo Më Shumë...

`E DREJTË PENALE `DHE `ETIKA NË HETIM`

Në kuadër të marrëveshjes me Qendrën për Studime Ligjore në Austri , (CILS), SHLUJ `Wisdom University` sjell në Tiranë Profesorin Amerikan dhe ekspertin e njohur nga SHBA me përvojë pune shumë vjeçare në të drejtën penale IAN VICKERY. Leksioni konsiston ne `TË DREJTËN PENALE` dhe `ETIKËN NË ...
Lexo Më Shumë...

"Work & Study" 2013

Wisdom University në Panairin "Work & Study" -Tetor 2013
Lexo Më Shumë...

"Te Drejtat e Njeriut ne Aspektin Kushtetues Penal"

Konference shkencore zhvilluar ne Prill 2013. "Te Drejtat e Njeriut ne Aspektin Kushtetues Penal".
Lexo Më Shumë...

“E Drejta dhe Mjedisi”

Me 17 Maj 2012, Konferenca Shkencore “E Drejta dhe Mjedisi”, e cila u zhvillua ne bashkepunim me Studion “Projekte dhe Konsulta ne Mjedis”.
Lexo Më Shumë...

Statutet e Shkodres

Ne 20 Janar 2010 u organizua sesioni shkencor “Statutet e Shkodres”. Statutet e Shkodres perpiluar ne 1396 ( gjysmen e pare te shekullit XIV)
Lexo Më Shumë...

Dhjetor 2015 Vizite ne Shtepine e Femijeve

Dhjetor 2015 Vizite ne Shtepine e Femijeve Universitetit Wisdom në bashkëpunim me Institutin për Kërkim dhe Zhvillim Wisdom organizuan një vizitë në Shtëpinë e Fëmijëve në Tiranë.
Lexo Më Shumë...

Studentët e `Wisdom University` në emisionin `Bugajski Hour` tek Albanian Screen

Studentët e `Wisdom University` në emisionin `Bugajski Hour` tek Albanian Screen
Lexo Më Shumë...

Enlarging networks and improving skills for European and International Funding Opportunities

International Center for Southern Europe, www.icse-co.org, me seli në Firenze, Itali, në bashkëpunim me Institutin per Kerkim dhe Zhvillim Wisdom si dhe Universitetin Wisdom organizoi më datë 24 maj, në ambjentet e SHLUJ Wisdom University, në sallën e konferencave: SEMINAR: Enlarging networks and ...
Lexo Më Shumë...

Info Day

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim WISDOM” (IKZHW) në bashkëpunim me Agjencinë e Kërkimit Teknologjisë dhe Inovacionit (AKTI) ,më datë 16 Maj 2016, ora 11:00 , në ambientet e SHLUJ “ WISDOM University” organizuan Ditën Informative “INFO DAY” mbi Programet Evropiane të Kërkimit Shkencor dhe ...
Lexo Më Shumë...